De online lening aanvraag

Goedkope geldlening via online lening aanvragen.

Hoewel iedere geldlener haar eigen specificaties heeft zijn onderstaande stappen representatief voor een online lening aanvraag.

Lening aanvragen | Maximale lening

In eerste instantie wordt gekeken hoeveel geld je kunt lenen. Vaak kun je direct online een indicatie van het maximale leenbedrag krijgen. Dit wordt bepaald aan de hand van je inkomen, persoonlijke omstandigheden en het soort lening bijvoorbeeld een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Lening aanvragen | Hoeveel geld wil je lenen

Natuurlijk hoef je niet de maximaal mogelijke lening aan te vragen. Deze is slechts bepaald om inzicht te geven in wat mogelijk is. Licht de maximale lening lager dan het geldbedrag dat je wilde lenen dan kun je wellicht kiezen voor een andere soort lening. Vul hier in ieder geval het bedrag in dat je aan lening wilt krijgen.

Lening aanvragen | Welke soort lening en specificaties

Het soort lening waar je aanvraag voordoet. Wil je een persoonlijke lening een doorlopend krediet etc. Afhankelijk van het gekozen soort lening geef je de gewenste looptijd en of af te lossen bedrag per maand aan.

Lening aanvragen | Persoonlijke gegevens

Personalia en financiële gegevens aan de hand waarvan de kredietwaardigheid getoetst kan worden. Is degene bij wie ge de online lening aanvraag doet aangesloten bij het BKR dan zal er een BKR toetsing plaats vinden. Kredietverschaffers die geen BKR toetsing doen vragen vaak extra financiële informatie om het ‘risico’ beter te kunnen beoordelen.

Na het versturen van de online lening aanvraag krijg je over het algemeen een standaard email waarin je lening aanvraag bevestigd wordt en tekst en uitleg wordt gegeven over de rest van de procedure.

Geld lenen kost geld