Disclaimer

onlineleningaanvragen.com wijst u ten aanzien van haar website onlineleningaanvragen.com op het vogende:

De informatie op, en overige inhoud van de onlineleningaanvragen.com wordt de bezoeker van de website uitsluitend voor informatieve doeleinden aangeboden.

De door onlineleningaanvragen.com op de website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geplaatst en onlineleningaanvragen.com besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling van de site, desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Aan informatie en inhoud van de website onlineleningaanvragen.com kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend.

De website bevat links naar sites van derden, deze sites zijn niet van onlineleningaanvragen.com en worden de sitebezoeker uitsluitend aangeboden uit oogpunt van gebruikersgemak. onlineleningaanvragen.com kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gelinkte websites en evenmin voor de inhoud van de daaraan gekoppelde websites. onlineleningaanvragen.com behoudt zich het recht voor de informatie op, en overige inhoud van, de website te wijzigen op elk gewenst moment.

Hoewel onlineleningaanvragen.com in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

onlineleningaanvragen.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van storingen, onderbrekingen of vertragingen in het verstrekken van informatie, noch voor enige schade die voortvloeit uit handelingen verricht naar aanleiding van de op haar website verstrekte informatie. Enkel de websitebezoeker is verantwoordelijk voor zijn gebruik van de op de website beschikbare informatie. onlineleningaanvragen.com aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor eventuele schade, verliezen van gegevens/bestanden, onvermogen tot gebruik en/of virussen die schade kunnen veroorzaken aan de computer of software van de websitebezoeker, opgemerkt voor, tijdens of na een bezoek aan de onlineleningaanvragen.com site.

Geld lenen kost geld